Artikelen

Geboorte van een ERP

31 augustus 2021

Mij werd gevraagd een nieuwe data software te vinden voor een merk dat al langere tijd op de markt is. Er bleken vele uitdagingen..

De flow van werk

26 april 2021

Alles in de natuur verloopt volgens ritmes. Wij zijn niet anders. Toch kijken we weinig naar buiten en luisteren we vaak niet naar ons lijf..

Gratis WordPress website

8 december 2020

Wij bieden gratis installatie/verhuizing en training voor onze nieuwe WordPress klanten.

We zijn verhuisd

23 juni 2020

We blijven in het Haarlemse, wat een heerlijke locatie!

Amazon web services

17 januari 2020

Veel organisaties maken de transitie naar de cloud. In plaats van aankoop van servers, software, datacenter ruimte of netwerk apparatuur, hoeft de organisatie alleen de dienst af te nemen. Amazon Web Services (AWS) is het grootste cloud-serviceplatform ter wereld. Dat houdt in dat AWS verschillende diensten via het internet beschikbaar stelt. Deze diensten zijn altijd en overal toegankelijk, je betaalt voor wat je gebruikt, je hebt geen hoge opstartkosten en je bent niet verantwoordelijk voor het onderhoud. Verschillende grote bedrijven maken gebruik van AWS.

Groene webdevelopers

10 december 2019

Bij Tektonikos hebben we een groen hart. Nuja we zijn niet letterlijk groen, maar we doen wat we kunnen. Wat we belangrijk vinden? Daar hebben we over nagedacht.

Een langzame website in 2020

4 december 2019

Je merkt het niet alleen als je site traag is, Google gaat ook aan je klanten laten ZIEN dat je website traag is! Nieuwe update van Google Chrome gaat gebruikers waarschuwen wanneer een website traag is. Dat heeft Google bekend gemaakt op zijn blog.

Website development met Python Django

26 november 2019

Voor meerdere klanten ontwikkelen we met Django, zelfs deze blog wordt erin geschreven! Maar wat is Django en is het de juiste oplossing voor jouw website of webapplicatie vraagstuk?

Bijbaan als developer bij Tektonikos

25 oktober 2019

In 2016 begon ik in Delft met de studie Technische Informatica. Omdat ik dit najaar bijna geen vakken volg, wilde ik graag wat meer werkervaring opdoen. Zodoende kwam ik terecht bij Tektonikos. Ik heb kennis gemaakt met Yessica, een proefdag gevolgd en eind augustus ben ik begonnen. Zo kan ik één dag in de week werken naast mijn studie.

Wat is een webservice?

18 oktober 2019

Dit is een vraag die we regelmatig krijgen en het voelt altijd een beetje vreemd. Webservices maken en ermee verbinden is waar wij het meest mee bezig zijn! Lees even mee…

1 van 2 volgende