Geboorte van een ERP

Yessica van Roozendaal - 31 augustus 2021

Mij werd gevraagd een nieuwe data opslag te vinden voor een merk dat al langere tijd op de markt is. Er bleken vele uitdagingen:

  • Makkelijk beheren van meertalige productteksten over de verschillende verkoopkanalen
  • Beheren en exporteren van meer dan honderd specifieke productvelden
  • Het uitgebreid koppelen van het systeem aan diverse verkoopkanalen
  • Het genereren van gepaste facturen
  • Beheren voorraad op diverse locaties, met diverse interne locaties. 

We hadden allerlei ERP (Enterprise Resource Planning) systemen vergeleken. Maar ook PIM (Product Informatie Management) systemen. E-commerce oplossingen waaronder closed en open source webshops. En losse voorraadbeheersystemen. 

Het ERP, PIM en webshop overzicht

De meeste oplossingen vielen af. Er waren zelfs verzoeken waar geen van de oplossingen aan kon voldoen. Maar er bleef een set over aan redelijke oplossingen.

Na het presenteren van het overzicht en geven van een aanbeveling, hadden we nog een verrassing. Een demo van een zelfgemaakt ERP. Tektonikos ERP! De klant keek me stralend aan en zei: "Moet ik nu echt nog naar de andere dingen kijken? ". En zo ontstond ons nieuwe product: Workforce Tektonikos ERP. 

Ook een workforce nodig waarbij de sky de limit is? Heb je complexe integraties nodig? Bijzondere velden of andere wensen? Dankzij onze bijzondere mix van product & maatwerk, kunnen we een gepaste oplossing maken waar jullie van kunnen genieten. Niet alleen dat, Workforce is voor je aan het werk als jij dat niet bent en zo kan jouw bedrijf groeien als nooit te voren!