Gratis WordPress website

Yessica van Roozendaal - 8 december 2020

Wij bieden gratis verhuizing en training voor onze nieuwe WordPress klanten.

In dit blog vertel ik je alles over WordPress en deze superdeal!

Wie een eigen website nodig heeft denkt al snel aan WordPress. WordPress is uitgegroeid tot het bekendste blog systeem ter wereld.

Het is gratis verkrijgbaar en bevat alles wat je nodig hebt om een mooie site te maken. Maar voor het opzetten, hosten en onderhouden moet je naar een expert, of ten minste naar een hosting partij. 

Dankzij de populariteit van WordPress kun je een website maken met allerlei functionaliteiten. Zo is het gemakkelijk mogelijk formulieren of video in te voegen, een webshop te beginnen of een nieuwsbriefsysteem te koppelen aan je website. 

Het gemak komt ook met een keerzijde: doordat het zoveel kan is het systeem complex geworden voor een leek en worden veel WordPress websites gehackt. Ook zijn veel websites langzaam en werken ze vaak niet goed op alle browsers of zijn ze moeilijk te vinden. 

Onze experts doen al het ingewikkelde werk voor je, zodat jij je kan focussen op je doelen

Gratis WordPress installatie en training

Wij willen je zo goed mogelijk helpen en verzorgen installatie of verhuizing gratis bij een tweejarig hosting- en onderhoudscontract. We geven je een WordPress training voor redacteuren. We koppelen je website aan jouw domein en hosten en beheren je website. 

Ons proces verloopt in vier stappen:

  1. Intake gesprek om alle wensen te bespreken 
  2. Installatie, configuratie of verhuizing
  3. Training voor redacteuren
  4. Live zetten website

Voordelige hosting en onderhoud

De hosting is groen en in Amsterdam. Je site is snel. We zorgen voor goede vindbaarheid en extra veiligheid. Ook onderhouden we je website regelmatig en kijken we of alles goed werkt. 

Aanvullende diensten en expertise

Voor extra hulp op allerlei gebied kun je ook bij ons terecht. Van uitgebreid maatwerk en high traffic tot hulp bij het schrijven van een tekst, wij zijn van alle markten thuis. We werken ook samen met leuke en betrouwbare freelancers die je kunnen helpen met je branding en social media. 

WordPress prijzen

Voor hosting, backups & onderhoud betaal je € 25 per maand.

Voor additionele support, kleine aanpassingen aan de site en overige technische hulp betaal je € 30 per verzoek.

Simpel en transparant. Wil je grotere taken gedaan hebben, dan krijg je van ons eerst een prijsopgaaf. Al onze prijzen zijn exclusief btw en abonnementen betaal je jaarlijks vooruit. Na de contractperiode maandelijks opzegbaar. 

 


Wij houden van een persoonlijke benadering. 

Jouw perfecte website? Wij regelen het zo. 

Mail ons op info@tektonikos.eu of bel even 06-37165940 voor al je vragen.