Groene webdevelopers

Yessica van Roozendaal - 10 december 2019

Bij Tektonikos hebben we een groen hart. Nuja we zijn niet letterlijk groen, maar we doen wat we kunnen. Wat we belangrijk vinden? Daar hebben we over nagedacht.

10% geven

Wij geven 10% van onze energie aan goede doelen. 7 billion presidents is hier het groene aspect van. Als jouw bedrijf of stichting een groen doel heeft, schroom dan niet te vragen naar onze werkwijze voor de instanties die wij steunen. 

minder reizen

We leven bewust. We gaan met fiets en medewerkers met fiets of OV. Ons kantoor bevindt zich dan ook in het centrum nabij het station. Zo moedigen we iedereen aan om de auto te laten staan. 

consuminderen

We geven het goede voorbeeld. We kopen niet meer dan nodig. Kijken naar tweedehands alternatieven. Bij inkopen van snacks en drinken letten we op diervriendelijkheid en de hoeveelheid verpakking. We scheiden afval deels en gaan over op volledige afvalscheiding voor de jaarwisseling. 

groene hosting

Wij bieden groene hosting aan op onder andere waterkracht binnen de EU. Er zijn meerdere partijen waar samenwerking mee mogelijk is om jullie groene hosting werkelijkheid te maken. We werken ook met AWS die ook hard aan de weg timmert om groenere hosting te leveren.