Extra beveiligde e-mail

Zonder zorgen gebruik maken van versleutelde beveiligde e-mail die aan alle wetgeving voldoet? Tektonikos biedt implementatie en ondersteuning bij het ingebruiknemen van extra beveiligde e-mail. Wij koppelen uw domein, richten gebruikeraccounts in en bieden Nederlandstalige support. We zijn officieel partner van Protonmail.

Waarom protonmail?

Protonmail versleutelt uw e-mail volledig. Dit noemen we encryptie. Zelfs bij Protonmail kunnen ze uw e-mail niet lezen! Protonmail is ontwikkeld door wetenschappers van CERN, de servers staan in Zwitserland en de dienst werd aanbevolen door klokkenluider Edward Snowden als enige echt veilige e-mail service. Alle processen zijn helder in kaart gebracht, beter beveiligen is niet mogelijk. We voldoen zo aan alle eisen van de AVG wet.

Standaardversleuteling is zeer sterk met RSA 2048 bits cryptografie. Meer is zelfs mogelijk, mits de computer van de gebruiker dit aankan.

Maar de e-mail inbox van de ontvanger dan?

Je kunt op eenvoudige wijze een met wachtwoord versleutelde e-mail sturen. Het wachtwoord geef je aan de klant bijvoorbeeld per telefoon of SMS om de inhoud van de e-mail te kunnen lezen. Mocht je gevoelige informatie per ongeluk naar de verkeerde persoon sturen dan kunnen ze alsnog het bericht niet lezen omdat ze het wachtwoord niet hebben.

Hoe werkt protonmail?

Protonmail is bruikbaar via web, iPhone en Android app en kan ook gebruikt worden met Outlook, Apple Mail of Thunderbird. Er is extra software nodig voor de versleuteling. Laat je de implementatie doen door Tektonikos, dan doen wij dit voor jullie.

Prijzen beveiligde e-mail

Bekijk de huidige prijzen op de website Protonmail