Maatwerk e-learning

We leren verschillende dingen en we leren op vele manieren.
Tektonikos ontwikkelt platformen voor e-learning op maat. 

Zelfontwikkeling, gezondheid en educatie vinden wij heel belangrijk. Daarom willen we jullie helpen als jullie een goede e-learning oplossing zoeken op een van deze gebieden.

E-learning hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door goed te kijken naar de doelgroep en naar wat er geleerd moet worden, kom je tot gebruiksvriendelijke, laagdrempelige en leuke oplossingen! 

 

Doelgroepen en leerstijlen

We staan open voor elke leerstrategie. Mocht op dit gebied nog niet gekozen zijn dan kunnen we ondersteunen. Wij maken onderscheid in negen manieren om informatie aan te bieden op basis van de meervoudige intelligentie theorie van Garner. Door de doelgroepen in kaart te brengen en de over te brengen informatie te bekijken, kunnen we inzichtelijk maken hoe de informatie het beste aangeboden kan worden.

  • Taal - Verbaal/linguïstische intelligentie
  • Logica - Logisch/mathematische intelligentie
  • Beeld - Visueel/ruimtelijke intelligentie
  • Muziek - Muzikaal/ritmische intelligentie
  • Fysiek - Lichamelijke/kinesthetische intelligentie
  • Reflecteren - Interpersoonlijke intelligentie
  • Samenwerken - Intrapersoonlijke intelligentie
  • Intuitïef - Natuurgerichte intelligentie

Gamificatie

Met gamificatie maak je leerstof leuker. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld kennisquizen. Games zijn mogelijk. Naast een quiz of game werkt het goed om badges te geven, te kunnen sparen. Door positieve feedback te geven motiveer je mensen extra! 

Webdesign & webdevelopment

Het gehele traject van idee tot implementatie verzorgen we. Niets zo leuk als bouwen aan een mooi product waar je samen voor om de tafel hebt gezeten. De webdesigner en (web)developers die op het project zitten werken nauw samen. We gaan zeer professioneel te werk, leveren op tijd en zorgen dat alles soepel werkt.

 

Hosting in de cloud

Wij ontzorgen onze klanten volledig, dus ook betaalbare en betrouwbare hosting hoort hierbij. We maken gebruik van cloud technologie. Hierdoor kunnen we meer flexibiliteit, betrouwenbaarheid en schaalbaarheid bieden dan traditionele hostingpartijen doen.


Interesse om met ons jullie e-learning dromen waar te maken? Neem contact met ons op