Over ons

Van developer tot accountmanager, wij zijn meer dan onze functietitel.

Wij ontwikkelen maatwerk websites en applicaties op moderne wijze. We omarmen techniek die zich bewezen heeft. Tektonikos betekent een goed fundament. Vanuit hartje Haarlem en op afstand lossen wij de technisch meest uitdagende vraagstukken op van onze klanten. We werken samen, zijn snel en leveren resultaten die staan als een huis. 

Hoe we dat doen

 

Mindfulness is meer dan een woord. We zijn kalm, komen tot ons zelf en werken aan zaken die er echt toe doen. We nemen rust mee in alles wat we doen. 

We hebben respect voor mensen, dieren, planten en mineralen. Samen groeien we. We zijn dichtbij en beschermen onszelf en elkaar. 

We komen op voor onze vrijheid. Vele voor ons hebben gestreden voor onze vrijheid, waarvoor wij dankbaar zijn. We laten ons niet leiden door angst. 

Uniek

Is jouw favoriete artiest vervangbaar? Die van mij niet.. sterker nog, niemand vraagt zich af waar de back-up is. Een wereldtournee omvat vaak wel meer dan honderd optredens met een omzet van wel een miljoen euro per voorstelling! Niemand kan hem/haar vervangen, it's a one man show.

In het zakenleven gaan bedrijven en instellingen vaak op zoek naar zekerheid, welke keer op keer schijn blijkt te zijn. IT is niet hetzelfde als het bakken van een brood. Het inhuren van willekeurige artiesten resulteert in middelmatigheid of zelfs geen resultaten! Het is abstract werk, waarbij je met elke regel code een beslissing maakt voor je cliënt.

Yessica van Roozendaal, oprichter Tektonikos

Wij werken daarom met hetzelfde principe als jouw favoriete artiest, want ook hij/zij is niet alleen. De artiest huurt mensen in voor decor, dans, audio, licht en nog veel meer. Sommigen zijn vaste krachten, de meeste wisselen per voorstelling of deel van de tour. Zelfs als er geen extra personeel is, kan jouw artiest zorgen voor een geweldige voorstelling.

Goede artiesten zijn uniek. Tektonikos is uniek.

We vertellen jullie graag meer over wat we hebben bereikt en dus ook voor jullie kunnen betekenen.

Neem contact op met ons voor een gratis kennismaking.