Videoplatform

Ongeëvenaarde klantervaringen, met jullie eigen videoplatform. 

Eigen maatwerk videoplatform nodig? Wij maken vanuit onze video platform software een platform op maat volledig naar jullie wensen. We bieden oplossingen met lokale afgeschermde video's. Ondersteuning voor rechten op meerdere niveau's, werkend op alle soorten apparaten. 

Voorbeeld van afgeschermde video

Beveiligde cloud omgeving voor je video's

De video's die jullie willen delen staan veilig opgeslagen en worden razendsnel vanuit de cloud geserveerd. We zorgen voor tevens voor offline backups. Ook de server en alle door gebruikers ingestuurde data wordt goed beveiligd. 

Accountverificatie en toegang

We leveren videoplatformen waar de video's vrij toegankelijk zijn, voor bijvoorbeeld alternatieve nieuwskanalen, maar ook afgeschermde omgevingen. Bij afgeschermde omgevingen bieden we meerdere niveau's aan. Denk aan dat een account aangemaakt moet worden, geverifieerd moet worden of dat er bijvoorbeeld een betaling vereist is om toegang te krijgen tot jouw exclusieve content. 

Vertalingen en captions

We bieden de mogelijkheid aan tot ondertiteling in eigen taal, dit noemen we captions. Ook reguliere ondertiteling ondersteunen we. Ons platform is standaard meertalig. Er kunnen zodoende ook video's gedeeld worden die in meerdere talen ingesproken zijn. 

Voorbeeld videospeler startscherm

SEO en toegankelijkheid

Toegankelijkheid en SEO zijn basisvoorwaarden. Wij vinden dit zo voor zich sprekend, dat je er niet naar hoeft te vragen. Wil je gebruik maken van drempelvrij? Dan zitten hier nog wat extra haken en ogen aan, maar ook daar kunnen we volledig aan voldoen. 

Optie voor native app

Elk platform is maatwerk. Een web platform is de basis waar wij vanuit werken. Echter bieden we ook de mogelijkheid tot een app in de app store. Deze communiceert met de website en haalt hier zijn informatie vandaan. Er lopen dus geen zaken door of uit elkaar. 

Gebruiksvriendelijke administratie

Administratie overzicht van video's

Ook voor onze klanten is het fijn werken. Alle pagina's, video's en teksten zijn aan te passen via het administratieve gedeelte. Beheer de toegangsrechten voor video's, voeg andere onderdelen toe zoals blogs en tags en maak er wat moois van! 


Ook gebruik maken van onze videoplatform software? Neem contact met ons op.