Cloud software

Wij ontwikkelen high-end maatwerk software voor in de cloud. Gebruiksvriendelijk, praktisch en met een goed fundament.

robust

Onze software kan tegen een stootje. Wij programmeren functionaliteit op zo een manier dat ingrijpen zo min mogelijk nodig is. Wij doen dit door het schrijven van ambachtelijke code. Wij gebruiken geen gratis code van derden als dat niet noodzakelijk is. Zo hebben we alles in eigen hand en onder controle.

Zo lag half internet eruit in 2016 omdat een pakketje stuk was, met maar 11 regels code, dat alleen maar bedoeld was om witruimte toe te voegen aan een stukje tekst. Lees er meer over in dit Engelstalige artikel.

gebruiksvriendelijk

Op mobiel, tablet of desktop. Onze software is altijd goed te gebruiken. Onze interfaces worden ontworpen op basis van de huidige standaarden. Alles werkt zoals je dit zou verwachten van een moderne cloud-applicatie.

snel

Wij zijn minimalisten. Is het niet nodig, dan gebruiken we het niet. Door efficiënt om te gaan met de beschikbare middelen draait onze software altijd soepel. Dit scheelt jullie bedrijven vele uren aan productiviteit. Hoeveel laadschermen kijken jullie naar?

schaalbaar

Alles wat wij ontwikkelen is "loosely coupled". Dit betekent dat elke oplossing eigenlijk bestaat uit meerdere vervangbare onderdelen. Naast vervangbaar is onze software hierdoor ook schaalbaar. Zo kunnen alle onderdelen samen in de cloud draaien, maar ook allemaal hun eigen cloud krijgen. Door dit systeem is onze software ook zeer onderhoudsvriendelijk. Zo ondersteunen we de groei van jullie organisatie.

veilig

Wij houden rekening met de standaarden van vandaag de dag, zoals de AVG wetgeving. Extra uitgebreide versleuteling is mogelijk waar nodig. Ook laten we applicaties waarbij veiligheid erg belangrijk is, zoals in e-Health, pentesten. Pentest staat voor "penetration testing", hierbij laten we een externe software partij onze software testen op zwakke punten, welke wij vervolgens repareren tot er geen lekken meer over zijn. Tevens werken we met Protonmail, de meest veilige e-mailoplossing ter wereld.

geen vendor lock-in

Onze klanten mogen overal bij. Onze databases zijn goed ingericht. Exporteren of migreren is hierdoor mogelijk. Ook kunnen losse cloud software componenten vervangen worden door oplossingen van externe partijen. Dit betekent voor jullie ultieme flexibiliteit.

Onze software kan draaien op alle hosting en cloudplatformen. Van TransIP, True en Strato tot Azure, Google Cloud en Amazon Web Services.