ERP

Workforce ERP

Workforce is er voor retail. Voor merken, winkels en e-commerce. Op elke browser, op elke device.

Dankzij onze uitgebreide integraties, kun je alle gegevens koppelen aan alle verkoopkanalen en andere partners.

Beheer productieinformatie, voorraad, orders & relaties allemaal centraal vanuit Workforce.

De integraties worden beheert door onze bots.
Dankzij Workforce ERP wordt de workforce van je bedrijf  flink uitgebreid,
zonder de kosten van extra personeel. Zo ontstaat er ruimte om meer te verkopen. 

 

Product informatiebeheer

PIM: Product Information Management

Voor alle soorten producten is bij ons plek. Alle specificaties, maar dan ook echt alle specificaties, worden in speciale velden vastgelegd. Workforce vormt je kern-werkbestand en reflecteert de realiteit. Naast de integraties kun je uiteraard gegevens naar bijvoorbeeld CSV voor Excel exporteren en importeren. 

We ondersteunen je 100% bij de implementatie, om snel van start te kunnen gaan. De specifieke productvelden koppelen we aan jullie externe integraties, zodat ook productspecifieke informatie overal gedeeld kan worden. 

Herbruikbare teksten

Een van de unieke voordelen van Workforce ERP is dat je gebruik kunt maken van herbruikbare teksten. Heb je een serie producten met teksten die een gemene deler hebben? Maak hiervoor één tekst en gebruik deze voor al deze producten. Ook als je over je kanalen de tekst wilt aanpassen voor alle producten in deze serie, hoef je slechts eenmalig de tekst aan te passen. Dit werkt voor series, voor al je producten, of welke producten je maar ook wilt! Voorgaande klinkt vanzelfsprekend maar we demonsteren graag hoe baanbrekend en innovatief dit is en resulteert in een enorme efficientieslag.

Voorraadbeheersysteem

Uitgebreid voorraad- en orderbeheer hoort erbij. Definieer al je locaties en maak flowcharts voor al je inkomende en uitgaande goederen. Zowel verschillende adressen voor voorraad, alsmede plaatsing binnen de locatie. We helpen je bij het opzetten en inrichten. 

Relatiebeheer & facturatie

CRM: Customer Relation Management 

Er is geen voorraad zonder klantrelaties en leveranciers. Houd eenvoudig alle informatie bij via ons relatiebeheersysteem. Als je een handmatige inkoop of verkoop wilt plaatsen, maakt Workforce automatisch een bijpassende offerte. Het is mogelijk meerdere soorten offerte templates te maken en zelf te beheren. 

 

Elk onderdeel van je ERP is volledig transparant en praktisch. Dankzij Workforce heb jij de touwtjes in handen.

Onze benadering is persoonlijk en individueel afgestemd. We vertellen je graag meer. Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@tektonikos.eu en we nemen z.s.m. contact met je op.